Ing. Petra Zbořilová, Otrokovice
Firma Řeznictví a uzenářství Zbořil byla založena roku 1994, jako rodinná firma. Již téměř 20 let se věnuje výrobě a zpracování vepřového a hovězího masa, výrobě uzenin a uzených výrobků a zabijačky. Připravuje široký sortiment zboží od jitrnic a špekáčků přes nakládaná masa až po speciality. Při výrobě všech výrobků klade důraz na vysokou kvalitu používaných surovin, pečlivě vybírá používané koření a dodržuje osvědčené technologické postupy. Vyrábí vlastní uzeninu a zbijačku podle starých norem. Jejich výrobky se liší od ostatních i tím, že používají klasické uzení dřevem, při kterém získává uzenina jedinečnou chuť a vůni. Pro své výrobky kupují zvířata výhradně z českých chovů. Během celého výrobního procesu dodržují přísná hygienická a veterinární nařízení, která zaručují vysokou kvalitu všech výrobků.
Popis
Firma Řeznictví a uzenářství Zbořil byla založena roku 1994, jako rodinná firma. Již téměř 20 let se věnuje výrobě a zpracování vepřového a hovězího masa, výrobě uzenin a uzených výrobků a zabijačky. Připravuje široký sortiment zboží od jitrnic a špekáčků přes nakládaná masa až po speciality. Při výrobě všech výrobků klade důraz na vysokou kvalitu používaných surovin, pečlivě vybírá používané koření a dodržuje osvědčené technologické postupy. Vyrábí vlastní uzeninu a zbijačku podle starých norem. Jejich výrobky se liší od ostatních i tím, že používají klasické uzení dřevem, při kterém získává uzenina jedinečnou chuť a vůni. Pro své výrobky kupují zvířata výhradně z českých chovů. Během celého výrobního procesu dodržují přísná hygienická a veterinární nařízení, která zaručují vysokou kvalitu všech výrobků.
Pojízdná prodejna má již několik let své zastávky ve vesnicích kolem Otrokovic a Zlína.
Řeznictví a uzenářství Zbořil, Komenského 285, 765 02 Otrokovice, tel.: 577 923 104, mobil: 774 700 026, zborburt@seznam.cz
Tento recept přidat Perla Zlínska
Cílem této soutěže je poukázat a vyzdvihnout naše zpracovatele, kteří vyrábějí kvalitní potraviny z českých surovin.
Hodnocení
Prozatím zde nění žádné hodnocení - buďte první
Odpovídáte na hodnocení
Další recepty od bloggera
Včelařství Jaroslav Studeník, Jasenná
Pospíšil - maso, uzeniny, lahůdky s.r.o., Holešov
TOKO AGRI, a.s., Rudice
Petra Malá, Kostelec
Jan Slovák, Valašská Senica
Irena Stromská, Zubří
Mlékárna Valašské Meziříčí, spol. s r.o.
JAVORNÍK-CZ S.R.O., Štítná nad Vláří
Ing. Petra Zbořilová, Otrokovice
Fotogalerie
Facebook Gastro Zlín
-
Vyhlášení soutěže o set Vyprošťováků a Havanu Verde
Děkujeme všem, kteří se zúčastnili naší skvělé soutěže “Babí léto ještě nekončí”! 🎉 Soutěž, která probíhala ve spolupráci s Vyprošťovákem a Havana...
-
Napajedelský Burger Festival: Nové místo a vstup ZDARMA!
Napajedelský Burger Festival je zpět s devátým ročníkem, tentokrát na novém místě v parku u Kina (ul. na Kapli) a s volným vstupem! Těšte se na...
-
Soutěž ukončena - Festival Živel v Kománkův Mlýn
S radostí vám oznamujeme, že výhercem soutěže o volné vstupy na akci Živel v Kománkově mlýně, která se bude konat 22. června, se stávají dva...
Vyplňte požadované údaje a zašleme Vám odkaz pro resetování hesla.