Ing. Petra Zbořilová, Otrokovice
Firma Řeznictví a uzenářství Zbořil byla založena roku 1994, jako rodinná firma. Již téměř 20 let se věnuje výrobě a zpracování vepřového a hovězího masa, výrobě uzenin a uzených výrobků a zabijačky. Připravuje široký sortiment zboží od jitrnic a špekáčků přes nakládaná masa až po speciality. Při výrobě všech výrobků klade důraz na vysokou kvalitu používaných surovin, pečlivě vybírá používané koření a dodržuje osvědčené technologické postupy. Vyrábí vlastní uzeninu a zbijačku podle starých norem. Jejich výrobky se liší od ostatních i tím, že používají klasické uzení dřevem, při kterém získává uzenina jedinečnou chuť a vůni. Pro své výrobky kupují zvířata výhradně z českých chovů. Během celého výrobního procesu dodržují přísná hygienická a veterinární nařízení, která zaručují vysokou kvalitu všech výrobků.
Popis
Firma Řeznictví a uzenářství Zbořil byla založena roku 1994, jako rodinná firma. Již téměř 20 let se věnuje výrobě a zpracování vepřového a hovězího masa, výrobě uzenin a uzených výrobků a zabijačky. Připravuje široký sortiment zboží od jitrnic a špekáčků přes nakládaná masa až po speciality. Při výrobě všech výrobků klade důraz na vysokou kvalitu používaných surovin, pečlivě vybírá používané koření a dodržuje osvědčené technologické postupy. Vyrábí vlastní uzeninu a zbijačku podle starých norem. Jejich výrobky se liší od ostatních i tím, že používají klasické uzení dřevem, při kterém získává uzenina jedinečnou chuť a vůni. Pro své výrobky kupují zvířata výhradně z českých chovů. Během celého výrobního procesu dodržují přísná hygienická a veterinární nařízení, která zaručují vysokou kvalitu všech výrobků.
Pojízdná prodejna má již několik let své zastávky ve vesnicích kolem Otrokovic a Zlína.
Řeznictví a uzenářství Zbořil, Komenského 285, 765 02 Otrokovice, tel.: 577 923 104, mobil: 774 700 026, zborburt@seznam.cz
Tento recept přidat Perla Zlínska
Cílem této soutěže je poukázat a vyzdvihnout naše zpracovatele, kteří vyrábějí kvalitní potraviny z českých surovin.
Hodnocení
Prozatím zde nění žádné hodnocení - buďte první
Odpovídáte na hodnocení
Další recepty od bloggera
 
 Včelařství Jaroslav Studeník, Jasenná
 
 Pospíšil - maso, uzeniny, lahůdky s.r.o., Holešov
 
 TOKO AGRI, a.s., Rudice
 
 Petra Malá, Kostelec
 
 Jan Slovák, Valašská Senica
 
 Irena Stromská, Zubří
 
 Mlékárna Valašské Meziříčí, spol. s r.o.
 
 JAVORNÍK-CZ S.R.O., Štítná nad Vláří
 
 Ing. Petra Zbořilová, Otrokovice
Fotogalerie
 
   Facebook Gastro Zlín
-  Kroměřížský ČokoFest 2025 – Sladká událost roku! 🍫🎉Čokoládový Festival se potřetí vrací do Kroměříže! Od 21. do 23. března 2025 se na Vystavišti můžete těšit na kulinářské show a stánky plné... 
-  Vyhlášení soutěže o set Vyprošťováků a Havanu VerdeDěkujeme všem, kteří se zúčastnili naší skvělé soutěže “Babí léto ještě nekončí”! 🎉 Soutěž, která probíhala ve spolupráci s Vyprošťovákem a Havana... 
-  Napajedelský Burger Festival: Nové místo a vstup ZDARMA!Napajedelský Burger Festival je zpět s devátým ročníkem, tentokrát na novém místě v parku u Kina (ul. na Kapli) a s volným vstupem! Těšte se na... 
Vyplňte požadované údaje a zašleme Vám odkaz pro resetování hesla.

 
  
  
  
  
  
 